Rozhovor: kapitan Michal Pavlata

ROZHOVOR🔊 po včerejším pohárovém utkání jsme si vzali na slovíčko kapitána týmu Michala Pavlatu⤵️.

🎤Jak by si zhodnotil včerejší pohárové utkání proti Vansdorfu?

🗣️ Obzvláště v prvním poločase měl soupeř více ze hry, přehrával nás v kombinaci a vytvořil si i více gólových příležitostí. Jsem rád, že v druhém poločase se obraz hry srovnal, ukázali jsme, že jsme tým a potrápili soupeře z druhé ligy tak, že se strachovali o výsledek.

🎤 Když se zpětně ohlédneme za letní přípravou jaká byla?

🗣️ Letní příprava je naštěstí relativně rychlá, podstatě příjemnější než ta zimní. Jsem rád, že jsme dobře potrénovali a v přípravných zápasech jsme si zastříleli a zvedli si tak sebevědomí, což jsme před mistráky potřebovali.

🎤 Jakožto kapitán týmu, jak by si charakterizoval náš celek?

🗣️ Jsem rád, že se tým doplnil o kluky, kteří týmu pomohou svou kvalitou, přístupem a navíc skvěle zapadli do kabiny. Momentálně mám z týmu dobrý pocit, ale je třeba stále pracovat, protože samo nic nepřijde.

🎤 V sobotu hrajeme doma s Hrádkem na co by si fanoušky chtěl nalákat?

🗣️ Věřím, že jsme schopni hrát líbivý fotbal se spoustou šancí a gólů. Chceme, aby fotbal naše fanoušky bavil, pak baví i nás. Poslední dva zápasy doma padlo 11 gólů, což svědčí o tom, že se fanoušci mají na co těšit i tentokrát.

🎤 Zítra slavíš narozeniny jak se cítíš po zdravotní stránce?

🗣️ Vždycky může být líp, ale stěžovat si nechci… Zítra mi bude 31 a jsem rád, že i přes tři operační zákroky kolenou jsem schopný pracovat na 100% a pro tým jsem platnou součástí.

🎤 Od konce minulé sezóny vznikl fanouškovský tábor, který nás podporuje. Co tomu říkáš a vnímáš to během zápasu?

🗣️ Je to super! Líbí se mi choreo kluků, vždycky si s nimi rád zaskanduji po zápase. Cením si toho, že chodí, jak fandí a jak jsou nám věrní.

FKP🟡⚫️

Příspěvek byl publikován v rubrice Novinky. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.