ROZHOVOR S HLAVNÍM TRENÉREM SYNKEM.

 

ROZHOVOR🔊 po prvním zápase jsme vyzpovídali hlavního trenéra našeho celku Kubu Synka.⤵️

🎤Jak si spokojen s letní přípravou?
🗣️ Vím, že je každá příprava náročná jak fyzicky tak psychicky.. já jsem spokojen s přístupem většiny hráčů.

🎤Kde jste se připravovali na novou sezónu?
🗣️ První tři týdny jsme trénovali v nedaleké Doubravě, kde jsme měli vše co jsme potřebovali a mohli jsme pošetřit trávu na sezonu u nás. Za to bych jim chtěl poděkovat.

🎤Co říkáš na posílení kádru. Ses spokojen?
🗣️ Před začátkem přípravy jsme měli vytipovaných pár jmen ( převážně z ligových juniorek) to nedopadlo dle představ, ale to stává. Ale i tak s doplněním jsem spokojen. Největší jméno je určitě Tomáš, který bude mít prostor i jako pomocná ruka trenérům.

🎤Kolik hráčů čítá v “A” týmu? Jsou možné ještě nějaké pohybu buď ven a nebo dovnitř týmu?
🗣️ Budeme chtít uzavřít kádr 17+2. V jednání jsou dva hráči. Jeden z nich by se měl vyřešit v příštím týdnu a druhý možná během září.

🎤 Majitel se netají ambicemi na postup. Je tým připraven na tuto misi?
🗣️ Ano majitel si přeje postup zpět do 3.ligy.. Věřím, že jsme tak nastaveni všichni, ale jednoduché to určitě nebude.

🎤V prvním kole jsme nadělil “bůra” Dobrovicím, jaký to byl podle tebe zápas. Bylo to pro tebe více pikantnější, když si v celku hostů působil.
🗣️ Do zápasu jsme vstoupili dobře a brzo se ujali vedení. Diky kterému jsme se dostali do pohody. Za stavu 1:0 jsme přežili šanci soupeře, kde nás podle brankář Truksa a pak jsme přidali po hezkých akcích další branky. Chtěli jsme dobře vstoupit do soutěže což se povedlo, ale pikatnejsi to bylo, protože jsem v Dobrovici hrál a mám tam kamarády.

🎤 Teď máme před sebou volný víkend, jak bude vypadat celý týden? Pak vás hned čeká první kolo Mol cupu, kdy přijede druholigový Varnsdorf. Co na tohohle soupeře říkáš?
🗣️ Týdenní proces se moc měnit nebude akorat, v sobotu si místo zápasu kluci něco odběhají. Na Varnsdorf se určitě těším, jelikož jsem tam také hrál. Mají teď ze začátku soutěže dobré výsledky a pro některé z našich mladších hráčů dobrá konfrontace s 2 ligou. Určitě v tomto zápase můžeme jedině překvapit a to by nám mohlo pomoci k tomu abychom hráli uvolněně.

🎤Na co by si rád nalákal fanoušky na náš stadion?
🗣️Ne každý týden k nám jezdí tým z druhé ligy takže předpokládám, že to by mělo lidi na stadion nalákat. A my se pokusíme překvapit a postoupit dal👌.

FK🟡⚫️

Příspěvek byl publikován v rubrice Novinky. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.